Arkib Tag: dvd

beli apa yang perlu sahaja

artikel ini merupakan kemaskini dari blog friendster aku. aku akan pindahkan ke sini secara berperingkat-peringkat

pada hari ahad lepas 2 Nov 2008, aku telah datang berkunjung ke lot yat semata-mata nak lihat apa yang terbaru dalam dunia komputer. antaranya rak casing beroda, penutup keyboard, harddisk tanpa bekas dan juga dvd mudahalih

akhirnya aku cuma beli dvd mudahalih yang pakai usb sahaja. bayar pakai kad debit maybank warna kuning. kena caj 1% dari harga dvd tu.kira oklah.

lepas ni hajat aku nak beli laptop sahaja. ingat nak tunggu pc fair hujung tahun ni. tak pasti sama ada boleh pakai kad debit maybank warna kuning tak. aku juga baru beli buku dari rais, baru terima khamis lepas.

apa pun satu aje yang aku tak beli, handset baru. ramai kawan aku tanya, apasal ko taknak beli handset baru

aku jawap sebab …

apa pun aku suka beli satu benda jika benda tu beri faedah kat aku walaupun ada kalanya benda tu tak tahan lama namun …