Twitter Weekly Updates for 2011-09-25

Twitter Updates for 2011-09-25

Twitter Updates for 2011-09-21

  • How to Create 3D Text With CSS3 » SitePoint http://t.co/bi7msffY via @sitepointdotcom #
  • Sudah mula bercakap di #owasp #
  • @owasp Bercakap dalam bahasa inggeris … #
  • @owaspmy laa tadi salah "follow" huhuhu #
  • #owaspmy sekarang topik mobile payments. kat afrika selatan dia orang guna handset untuk buat bayaran. canggih!!! #
  • dah sarapan pagi. sayang nasi lemak tak habis makan. cuma dapat masuk perut karipap sahaja huhuhu. lepas tu minum kopi … #owaspmy #
  • @adliwahid terima kasih atas perkongsian… in reply to adliwahid #
  • tengah fikir apakah perlu kepada mobile security kalau guna nokia 1616? #owaspmy #
  • semua penceramah boleh kata pakai pdf di #owaspmy sekarang topik tentang pdf pula… #
  • rupanya boleh sumbat kod jahat dalam pdf #owaspmy #
  • #owaspmy dah tengok contoh macam mana dari pdf tiba2 aplikasi mesin kira terkeluar… #
  • #owaspmy internet perlahan laa pulak… #
  • tentang serangan ddos #owaspmy teringat pulak die hard 4.0 dan fire sales @ibnusulaiman , @hymns , @aku_tak_tau #
  • RFI tu macam guna php & mysql saja ya #owaspmy nak cuba buat laa… #
  • #owaspmy orang mimos pulak nak cakap tentang planet tiada nama huhuhu #
  • #owaspmy slide penceramah tu macam pernah nampak sahaja tapi di mana ya? latarbekang warna hitam jadi kegemaran… #
  • #owaspmy siapakah Anonymous??? #
  • #owaspmy Kita baru perasan ada anak patung gajah atas pentas. Dekat mana nak cari ya??? #
  • #owaspmy belajar tentang .net pulak #
  • #owaspmy akaun guest dalam server macam kena tukar saja. delete akaun guast??? #
  • ada berlainan pendapat dalam topik mobile security di #owaspmy tengah tonton video untuk perjelasan… #
  • #owaspmy boleh kata semua penceramah boleh kata pakai pdf
    topik tentang pdf menarik… #
  • #owaspmy tentang serangan ddos .teringat pulak die hard 4.0 dan fire sales @ibnusulaiman , @hymns , @aku_tak_tau #
  • #owaspmy Email adalah salah satu contoh perkomputeran awan #
  • #owaspmy Cloud ni ingatkan aku pada @r0kawa saja laa huhuhu #
  • @adindamimi tu bukan demam. tu macam cacing kepanasan huhuhu in reply to adindamimi #
  • #owaspmy topik terakhir adalah dns security… #
  • @aku_tak_tau gelap??? baru 5.11 petang… in reply to aku_tak_tau #
  • kalau nak jalan dari unikl ke lrt sultan ismail makan masa 8 minit kalau ikut google maps. kalaulah ada orang nak tumpang aku ke sana huhuhu #
  • teringin nak anak gajah @errazudin punya huhuhu #

Twitter Weekly Updates for 2011-09-18

Twitter Updates for 2011-09-13

Twitter Updates for 2011-09-13

Twitter Weekly Updates for 2011-09-11

Twitter Updates for 2011-09-09

Twitter Updates for 2011-09-09