klik dan bayar

ikutkan antara banyak-banyak iklan di internet, saya lebih berminat nak letak google adsense dari nuffnang. tapi memandangkan google adsense dia memilih bahasa inggeris dari bahasa melayu, maka terpaksa saya letak nuffnang dalam blog ini dan website rasmi saya http://www.amin007.org.

tapi ada kalanya terfikit juga apa yang membuat orang akan klik iklan nuffang itu yer? anda rasa macam mana?

tapi bagi saya jarang nak klik iklan nuffang kat blog orang tak tentu pasal melainkan kalau iklan dia menarik perhatian dan berkaitan apa yang kita tengah cari dalam internet.

tapi nuffang ada buat satu projek di http://www.nuffnang.com.my/projectalpha dan juga pertadingan di http://www.nuffnang.com.my/projectalpha/contest/. masalahnya hadiahnya tidak menarik sangat bagi saya. nak tahu dia iklan pasal apa? pasal adidas a3. rupanya kasut adidas ada satu teknologi baru untuk menyerap hentakan. nak tahu lihat iklan ini

kalau menang dapat kasut, masalahnya saya ini bukan jenis nak bersukan sangat melainkan naik basikal sahaja. kalau artikel ni menang, tak tahu laa apa nak cakap hehehe. ni hanyalah nak sertai pertandingan sahaja. dalam bahasa melayu pulak tu hahaha

jadi berbalik kepada iklan klik dan bayar, setakat yang aku tengok iklan banyak keluar kat http://www.amin007.org dari blog ini. tak tahu laa kenapa. huhuhu

namun jika ada peluang …